Skip to main content
“Netwerkvolume” kan gedeelde opslagruimte voor meerdere instanties bieden voor GPU-containerinstanties, met de kenmerken van grote capaciteit en delen tussen meerdere instanties. Netwerkvolumes worden per seconde gefactureerd. Houd er rekening mee dat als je account een betalingsachterstand heeft en er geen instanties actief zijn, je Netwerkvolume 3 dagen later wordt vrijgegeven. Netwerkvolume wordt aangeboden met als doel taken uit te voeren met behulp van de GPU’s en is niet bedoeld als langetermijnoplossing voor back-ups. Het wordt sterk aanbevolen om alles wat je wilt bewaren voortdurend lokaal offsite of bij een cloudprovider te back-uppen.

Netwerkvolume maken

  1. Ga naar de pagina Console - Storage en klik op ”+ New Network Volume”.
  2. Selecteer het “Datacenter” waar het Netwerkvolume zich zal bevinden. Het “Datacenter” is nauw gekoppeld aan je instantie en ondersteunt momenteel geen koppeling van Netwerkvolumes aan instanties over verschillende datacenters heen.
  3. Voer de “Volumenaam” en de capaciteit in GB in voor de Netwerkvolume-partitie en klik op “Save” nadat je hebt gecontroleerd dat de gegevens correct zijn.

Netwerkvolume bewerken

Je kunt je Netwerkvolume als volgt via de console bewerken:
  1. Ga naar de pagina Console - Storage, zoek het Netwerkvolume dat je wilt uitbreiden en klik op de knop ”…” in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op de knop “Edit” om de configuratie van het Netwerkvolume te wijzigen.
Houd er rekening mee dat we momenteel alleen uitbreiding van de capaciteit van het Netwerkvolume ondersteunen en dat de opslagcapaciteit niet kleiner mag zijn dan de grootte vóór de wijziging.

Netwerkvolume verwijderen

Je kunt je Netwerkvolume als volgt via de console verwijderen:
  1. Ga naar de pagina Console - Storage, zoek het Netwerkvolume dat je wilt verwijderen en klik op de knop ”…” in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op de knop “Delete” om het Netwerkvolume te verwijderen.
Houd er rekening mee dat het verwijderen van een Netwerkvolume onomkeerbaar is. Zodra het is verwijderd, gaan alle gegevens die erop zijn opgeslagen permanent verloren. Ga daarom voorzichtig te werk.
Laatst gewijzigd op 10 augustus 2026